„Poważne odniesienia poważnych kucharzy”. -Thomas Keller, szef kuchni i właściciel, francuski

pralni nazwane jednym z pięciu ulubionych książek kulinarnych tej dekady przez Food Arts Magazine, The Professional Chef ® jest klasycznym zasobów, że wielu szefów kuchni najlepszych amerykańskich polegają na celu nauczyć ichwielu szefów kuchni najlepszych amerykańskich polegają na celu nauczyć ich umiejętności gotowania . Teraz to kompleksowe „Biblii dla wszystkich szefów” (Paul Bocuse) został gruntownie poprawione i rozszerzone w celu uwzględnienia w jaki sposób ludzie gotować i jeść dzisiaj. Książka zawiera podstawowe informacje na temat bezpieczeństwa żywienia, żywności i

kuchni, narzędzia i składniki, jak również ponad 640 klasycznych i współczesnych receptur oraz odmiany.

Sto trzydzieści jeden podstawowy przepis ilustrują wzory

podstawowych technik i kucharzy przewodnik wyraźnie na każdym etapie, od mise

en

miejsce do gotowych potraw. Ta edycja oferuje blisko 650 zupełnie nowe cztery kolorowe fotografie świeżych produktów spożywczych, krok po kroku technik, i wysiewano dania podejmowane przez wielokrotnie nagradzany fotograf Ben Fink. Bada tradycje kulinarne z obu Ameryk, Azji

i Europie, francuski warszawa i zawiera cztery kolorowe

fotografie

powszechnie stosowanych składników i mapy wszystkich regionów. Pisemne „z niezwykłą siłą i precyzją” (Eric Ripert, szefa i współwłaściciela, Le Bernardin), Professional Chef ® jest bezkonkurencyjny odniesienia i źródłem inspiracji stomatolog Kraków Nowa Huta dla poważnych gotować. Culinary Institute of America (Hyde Park, NY, i Helena, Kalifornia) została założona w 1946 roku. Znany jako pralnia Bydgoszcz Harvard szkół

gotowania i przypisuje się „zmienił sposób Amerykanie jedzą” przez James Beard Foundation, CIA pralnia Bydgoszcz przeszkolono prawie 50.000 gastronomii profesjonalistów.
Amazon Sales Rank: # 5419 w Książki Opublikowany: 2006-08-28 Język oryginału: angielski Ilość przedmiotów: 1 Oprawa: Hardcover 1232 stron

This entry was posted in Bez kategorii. Bookmark the permalink.